Over

 Welkom bij Bellamelie

Hallo, ik ben Nathalie!

Ik ben mama van 2 kindjes en ik werk in de zorg.
Ik ben getrouwd met een fantastische man die mee in dit project zit. Hij doet de administratie/het mannelijk werk (hout op maat zagen, spiegels snijden, schilderen,…) dat ik dan weer uitwerk tot iets uniek en zo vormen wij het perfecte team!

Ik ben gestart met dingen te maken voor mijn kinderen en dit breidde zich uit tot cadeau ’s voor familie en vrienden. Omdat ik zoveel ideeën heb die ik niet voor m’n eigen wil houden ben ik gestart met een webshop. Ik heb een paar basisideeën die besteld kunnen worden, maar alles kan aangepast worden aan jullie wensen en nieuwe ideeën zijn zeker welkom! Kopiëren doe ik niet, want dit heeft niets te maken met creativiteit. Wat wel kan is het product als leidraad gebruiken en zo kunnen we samen op iets uniek komen.

Ik bedruk onder andere textiel, dit gaat van volwassenen tot babytextiel. Alles is mogelijk. Ik sta zeker open voor jullie ideeën!
Het volgende dat ik maak zijn gepersonaliseerde cadeau ‘s. ik heb hier ook een breed assortiment dat voortdurend veranderd. Ik kijk naar vraag en aanbod. En uiteraard zijn hier andere ideeën zeker welkom! Stuur me gerust een berichtje en dan kan ik kijken wat mogelijk is.
En als laatste de suikerbonen. Ik maak zowel de doopsuiker stickers zodat jullie zelf jullie creaties kunnen maken, als volledig op maat afgewerkte doopsuiker.

Ik hoop aan jullie wensen te kunnen voldoen en veel prachtige dingen te mogen maken voor jullie. Wij hebben er alvast veel zin in!

Tot snel!

Nathalie & Danny